Yrittäjyyden perusteet – opintojakso tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yritysten edustajille erinomaisen mahdollisuuden perehtyä yrittäjyyteen liittyvään tutkimustietoon ja käytännön toimintaan, kokeneen asiantuntijaopettajan johdolla.

Kevään ja kesän aikana suoritettava Yrittäjyyden perusteet -opintojakson aloitusluento järjestetään Keuruulla 25.4.2019. Ilmoittautuminen on käynnissä ja kestää 11.4.2019 saakka. Tutustu tarkemmin http://bit.ly/yrittäjyydenperusteet

Perhe- ja perintöoikeus 5 op -opintojaksolla perehdytään perhe- ja perintöoikeuden keskeiseen lainsäädäntöön ja avioliiton varallisuusteorioihin. Kurssin jälkeen opiskelija osaa laatia erilaisia perhe- ja perintöoikeudellisia asiakirjoja: perunkirjan, ositussopimuksen ja perinnönjakokirjan. Lisäksi opiskelija osaa soveltaa perintö- ja lahjaverolakia.

Kurssi järjestetään keskiviikko-iltaisin 13.3.-29.5.2019. Kontaktit Keuruulla eivät ole pakollisia, opinnot voi suorittaa myös verkossa. Ilmoittautumiset 24.2.2019 mennessä täällä..

 

Comments are closed.