Palvelumme

Kehittämisyhtiö Keulink palvelee yrittäjiä, yrityksiä ja yrittämistä pohtivia Keuruulla ja Multialla. Olemme alueen yritysten pitkäjänteinen kehittämiskumppani.

Palvelemme myös maaseutuyrityksiä muissa kuin perusmaatalouden yritysasioissa.

Kaikki peruspalvelumme ovat maksuttomia!

Varaa tapaamisaika yritysneuvojan kanssa tästä

Alkavan yrittäjän neuvonta: liiketoimintasuunnitelma, yhtiömuodon valinta, luvat, perustamisbyrokratia, starttiraha-, ym. alkuvaiheen asiat

Miten päästään yritysideasta toimivaan yritykseen? Meiltä saat käytännönläheistä apua kaikkiin perustamiseen liittyviin asioihin: miten laaditaan liiketoimintasuunnitelma ja talouslaskelmat, tarvitaanko toimintaan lupia, miten ja mihin yritys rekisteröidään, mikä on sopiva yhtiömuoto, mistä tilat, millaisia vakuutuksia tarvitaan, saako starttirahaa, mitä muuta rahoitusta voi saada, mitä yritystukia voi hakea, mitä asioita verotuksessa tulee huomioida, miten kirjanpito järjestetään.

Listaa itse lisää kysymyksiä ja tule keskustelemaan mahdollisuuksista! Katso myös uudelle yrittäjälle suosittelemamme lukuvinkit kohdasta ”Yhteistyökumppanit ja linkit”.

Yritystuet ja rahoitus: millaisia investointi- ja kehittämistukia sekä rahoitusta voi hakea ja miten

Pärjätäkseen kilpailussa yrityksen pitää kehittyä, uudistaa tuotteita/palveluita, hakea kasvua ja kansainvälistymistä sekä pohtia uusia liiketoimintamalleja. Me olemme paikallinen, helposti lähestyttävä ovi esim. Ely-keskuksen, Finnveran ja muiden yhteistyökumppaneiden palveluihin. Kauttamme saat ajankohtaisen tiedon saatavilla olevista tukimahdollisuuksista.

Autamme myös tukihakemusten laatimisessa, laskelmien teossa, liiketoimintasuunnitelman päivittämisessä ja kehittämissuunnitelmien laatimisessa. Tarvittaessa järjestämme henkilökohtaiset tapaamiset yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vuonna 2015 palvelualueemme yrityksille myönnettiin yhteensä 0,9 miljoonaa euroa yritystukia.

Mikro- ja pk-yritysten neuvonta ja kasvusparraus

Maailma muuttuu jatkuvasti – joskus on hyvä keskustella yritystoiminnan mahdollisuuksista ja haasteista ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Neuvomme tarvittaessa esimerkiksi yrityksen tilanteen määrittelyssä, rahoituksen suunnittelussa, kansainvälistymisessä tai vaikkapa kartoitamme yrityksen henkilöstölle tai yrittäjälle sopivat koulutusmahdollisuudet. Kun yrityksesi tarpeet ovat sellaisia, ettei maksuton yleisneuvontamme riitä, autamme laajojen verkostojemme avulla löytämään parhaan avun. Katso esim. Konsulttikaruselli-palvelumme.

Mikroyritysten sparrauspäivässä pääset keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa oman yrityksesi tilanteesta ja kehittämismahdollisuuksista. Järjestämme sparrauspäiviä säännöllisesti pienelle mikroyritysjoukolle kerrallaan.  Päivän aikana tapaat kolme eri alan asiantuntijaa ja yhdessä sovimme seuraavat askelmerkit. Päivän tuloksena laadimme yrityskohtaisen kehittämissuunnitelman.

Konsulttikaruselli

Kun asiantuntijan apu on paikallaan, autamme sinua löytämään parhaat tekijät. Tunnistamme yhdessä yrityksesi tarpeet, jonka jälkeen etsimme verkostojamme ja aiempia kokemuksiamme hyödyntäen pari-kolme vaihtoehtoista konsulttiehdokasta. Järjestämme yrityksellesi tapaamiset konsulttien kanssa, jonka jälkeen haastamme sinut analysoimaan tapaamisia ja niiden antia.

Tavoitteena on löytää yrityksesi tarpeisiin parhaiten vastaava asiantuntija. Kokeneen konsultin hyödyntäminen on monessa tilanteessa tehokkainta toimintaa ja parasta ongelmien ennaltaehkäisyä.

Sijoittumispalvelut: kun Keuruun seutu kiinnostaa toimipaikkana

Keuruun seudulla menestytään: seutukunnan yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on viime vuosina kehittynyt parhaiten Keski-Suomessa (Keski-Suomen Aikajana 2/2016). Alueen vahvoja, laajalti vientiin pohjaavia aloja ovat erityisesti teknologia-, puu- ja graafinen teollisuus. Logistisesti Keuruun seutu sijaitsee erittäin edullisesti Jyväskylän, Tampereen ja Seinäjoen muodostaman kolmion keskellä. Myös pk-seudulla ehtii käymään päiväseltään.

Keuruun seudulla on tarjolla hyviä kumppanuuksia, alihankinta- ja jakeluyhteistyömahdollisuuksia sekä toimivat yritysten palvelut (mm. rahoitus-, taloushallinto-, laki- ja tuotekehityspalvelut). Keulink tarjoaa tutkittua tietoa sijoittumis- tai toimintojen laajentamispäätöksen tueksi ja auttaa kaikissa käytännön asioissa toiminnan käynnistämiseksi. Ota yhteyttä, kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarpeet ja menestymisen eväät!

Rekrytointitilaisuudet

Työnantaja: tarvitsetko lisätyövoimaa? Keulink järjestää kahdesti vuodessa rekrytilaisuuden, jossa työ ja tekijät kohtaavat. Kartoitamme alueen ”piilotyöpaikat” ja tuomme ne työnhakijoiden tietoisuuteen.

Rekrytilaisuudessa työnantaja voi esitellä avoinna olevan paikan sekä  keskustella nopeassa tahdissa useiden työnhakijoiden kanssa. Tavoitteemme on, että yritys löytää osaavaa työvoimaa tehokkaasti ja pienimmällä mahdollisella vaivalla.

CV-pankki

Unelmana uusi työ Keuruun seudulla? Ylläpidämme alueellista CV-pankkia, johon Keuruun seudulta työtä etsivät voivat lähettää CV:nsä toimitettavaksi työnhakijoita tiedustelevalle, rekrytoivalle yritykselle.
Lähetä CV:si osoitteeseen ritva.pohjoisvirta@keulink.fi. Liitä saatteeseen teksti: "Saa lähettää eteenpäin suojaamattomana sähköpostina". Huom! CV:t eivät tule julkisesti esille, niitä toimitetaan yrityksille vain pyynnöstä.

CV-pankki on erinomainen apuväline, kun pohdit esim. Keuruun seudulle muuttamista.

Yrittäjä: kun tarvitset osaavaa tekijää, tarkista ensimmäiseksi Keulinkin CV-pankin tarjonta!

Yrityskohtaiset koulutussuunnitelmat

Koulutussuunnitelma on työkalu, jonka avulla kehität yrityksesi henkilöstön osaamista suunnitelmallisesti. Vuoden 2014 alusta työnantajan on ollut mahdollista saada työntekijän koulutuksesta lisäverovähennys. Kirjallinen koulutussuunnitelma on välttämätön uuden verovähennyksen hyödyntämiseksi.

Koulutussuunnitelman laadinnan yhteydessä päivitämme yrityksen liiketoimintasuunnitelman. Jo yli kolmekymmentä yritystä on hyödyntänyt koulutussuunnitelmapalveluamme!

Koulutukset, infot ja verkostoitumistilaisuudet

Tulos tehdään yhä useammin osana yritysverkostoja. Järjestämme paikallisten yritysten tarpeiden pohjalta ajankohtaisia koulutuksia sekä info- ja verkostoitumistilaisuuksia ympäri vuoden. Seuraa tapahtumakalenteriamme ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Olemme osa Suomi.fi -palveluja.

 

 

 

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Olemme tavattavissa pääsääntöisesti

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
Kehittämisyhtiö Keulink Oy