Palvelumme

Kehittämisyhtiö Keulink palvelee yrittäjiä, yrityksiä ja yrittämistä pohtivia Keuruulla ja Multialla. Olemme alueen yritysten pitkäjänteinen kehittämiskumppani.

Palvelemme myös maaseutuyrityksiä muissa kuin perusmaatalouden yritysasioissa.

Kaikki peruspalvelumme ovat maksuttomia!

Varaa tapaamisaika yritysneuvojan kanssa tästä

Alkavan yrittäjän neuvonta: liiketoimintasuunnitelma, yhtiömuodon valinta, luvat, perustamisbyrokratia, starttiraha-, ym. alkuvaiheen asiat

Miten päästään yritysideasta toimivaan yritykseen? Meiltä saat käytännönläheistä apua kaikkiin perustamiseen liittyviin asioihin: miten laaditaan liiketoimintasuunnitelma ja talouslaskelmat, tarvitaanko toimintaan lupia, miten ja mihin yritys rekisteröidään, mikä on sopiva yhtiömuoto, mistä tilat, millaisia vakuutuksia tarvitaan, saako starttirahaa, mitä muuta rahoitusta voi saada, mitä yritystukia voi hakea, mitä asioita verotuksessa tulee huomioida, miten kirjanpito järjestetään. Katso lisäohjeita ja lataa opas MunKeuruu sivuilta.

Listaa itse lisää kysymyksiä ja tule keskustelemaan mahdollisuuksista!

Yritystuet ja rahoitus: millaisia investointi- ja kehittämistukia sekä rahoitusta voi hakea ja miten

Pärjätäkseen kilpailussa yrityksen pitää kehittyä, uudistaa tuotteita/palveluita, hakea kasvua ja kansainvälistymistä sekä pohtia uusia liiketoimintamalleja. Me olemme paikallinen, helposti lähestyttävä ovi esim. Ely-keskuksen, Finnveran ja muiden yhteistyökumppaneiden palveluihin. Kauttamme saat ajankohtaisen tiedon saatavilla olevista tukimahdollisuuksista.

Autamme myös tukihakemusten laatimisessa, laskelmien teossa, liiketoimintasuunnitelman päivittämisessä ja kehittämissuunnitelmien laatimisessa. Tarvittaessa järjestämme henkilökohtaiset tapaamiset yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mikro- ja pk-yritysten neuvonta ja kasvusparraus

Maailma muuttuu jatkuvasti – joskus on hyvä keskustella yritystoiminnan mahdollisuuksista ja haasteista ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Neuvomme tarvittaessa esimerkiksi yrityksen tilanteen määrittelyssä, rahoituksen suunnittelussa, kansainvälistymisessä tai vaikkapa kartoitamme yrityksen henkilöstölle tai yrittäjälle sopivat koulutusmahdollisuudet. Kun yrityksesi tarpeet ovat sellaisia, ettei maksuton yleisneuvontamme riitä, autamme laajojen verkostojemme avulla löytämään parhaan avun. Tutustu Busines Keuruu -verkostoon

Sijoittumispalvelut: kun Keuruun seutu kiinnostaa toimipaikkana

Keuruun seudulla menestytään. Alueen vahvoja, laajalti vientiin pohjaavia aloja ovat erityisesti teknologia-, puu- ja graafinen teollisuus. Logistisesti Keuruun seutu sijaitsee erittäin edullisesti Jyväskylän, Tampereen ja Seinäjoen muodostaman kolmion keskellä. Myös pk-seudulla ehtii käymään päiväseltään.

Keuruun seudulla on tarjolla hyviä kumppanuuksia, alihankinta- ja jakeluyhteistyömahdollisuuksia sekä toimivat yritysten palvelut (mm. rahoitus-, taloushallinto-, laki- ja tuotekehityspalvelut). Keulink tarjoaa tutkittua tietoa sijoittumis- tai toimintojen laajentamispäätöksen tueksi ja auttaa kaikissa käytännön asioissa toiminnan käynnistämiseksi. Ota yhteyttä, kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarpeet ja menestymisen eväät!

Rekrytointitilaisuudet

Työnantaja: tarvitsetko lisätyövoimaa? Keulink järjestää rekrytointitilaisuuksia, jossa työ ja tekijät kohtaavat. Kartoitamme alueen ”piilotyöpaikat” ja tuomme ne työnhakijoiden tietoisuuteen.

Rekrytilaisuudessa työnantaja voi esitellä avoinna olevan paikan sekä  keskustella nopeassa tahdissa useiden työnhakijoiden kanssa. Tavoitteemme on, että yritys löytää osaavaa työvoimaa tehokkaasti ja pienimmällä mahdollisella vaivalla.

CV-pankki

Unelmana uusi työ Keuruun seudulla? Ylläpidämme alueellista CV-pankkia, johon Keuruun seudulta työtä etsivät voivat lähettää CV:nsä toimitettavaksi työnhakijoita tiedustelevalle, rekrytoivalle yritykselle.
Lähetä CV:si osoitteeseen ritva.pohjoisvirta@keulink.fi. Liitä saatteeseen teksti: "Saa lähettää eteenpäin suojaamattomana sähköpostina". Huom! CV:t eivät tule julkisesti esille, niitä toimitetaan yrityksille vain pyynnöstä.

CV-pankki on erinomainen apuväline, kun pohdit esim. Keuruun seudulle muuttamista.

Yrittäjä: kun tarvitset osaavaa tekijää, tarkista ensimmäiseksi Keulinkin CV-pankin tarjonta!

Koulutukset, infot ja verkostoitumistilaisuudet

Tulos tehdään yhä useammin osana yritysverkostoja. Järjestämme paikallisten yritysten tarpeiden pohjalta ajankohtaisia koulutuksia sekä info- ja verkostoitumistilaisuuksia ympäri vuoden. Seuraa MunKeuruu tapahtumasivua. #munkeuruu somekanavia sekä Keulinkin uutiskirjettä ja ilmoittaudu mukaan!

 

Olemme osa Suomi.fi -palveluja.

 

 

 

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Olemme tavattavissa pääsääntöisesti

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
Kehittämisyhtiö Keulink Oy