MEDIATIEDOTE                                  

JULKAISUVAPAA KESKIVIIKKONA 24.8.2022 KLO 13:00           

 

Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n toimitusjohtaja irtisanoutuu tehtävästään vuoden vaihteessa

 

Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kentala irtisanoutuu tehtävästään 1.1.2023 alkaen. Jukka Kentala valittiin tehtäväänsä lokakuussa 2017 ja hän aloitti toimitusjohtajana 1.2.2018. Hän toimi toimitusjohtajana lähes viiden vuoden ajan.

 

”Kehittämisyhtiö Keulink Oy on erinomainen yhtiö. Minulla on ollut suuri kunnia palvella yhtiössä ja omalta osaltani olla vaikuttamassa Keuruun seudun yrittäjien ja yritysten arkeen ja tulevaisuuteen. Olen aina arvostanut yrityksiä suuresti, mutta tämän tehtäväni myötä arvostus on kasvanut vuoren kokoiseksi. Olen saanut työskennellä vaiherikkaassa ajanjaksossa, johon on sijoittunut lukuisia onnen hetkiä, mutta myös vastatuulta. Viimeisin vaihe oli kevään aikana, jolloin tämän yhtiön kohtalosta päätettiin. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Keuruun kaupunginvaltuusto näki Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n arvon ja merkityksen. Valtuusto ymmärsi, että yrittäjiä ja yrityksiä ei saa ketään jättää yksin. Nyt yhtiömme ansaitsee ja tarvitsee puhtaan alun. Tulevaisuuteen matkatessa ei koskaan saisi menneisyyttä kantaa taakkana mukana. Valitettavasti meillä ihmisillä on siihen taipumus. Minä varmistan sen, että nykyinen toimitusjohtaja ei ainakaan olisi taakaksi tulevaisuuden rakentamisessa. Tämän vuoksi yhtiömme edun mukaista on etsiä uusi toimitusjohtaja. Minä kiitän ajastani. Erityisen lämmöllä tulen muistamaan yhtiömme henkilökunnan ja vahvasti tukenani olleet hallituksen henkilöt. Lisäksi aivan erityinen paikka sydämeeni jää yrittäjistä – heille hattu päästä.”, sanoo Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kentala.

 

”Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n hallitus kiittää toimitusjohtaja Jukka Kentalaa hyvin tehdystä työstä kehittämisyhtiön johdossa. Erityiset kiitokset toimitusjohtaja Kentala ja Keulinkin tiimi ansaitsee korona-ajan toiminnasta. Pandemian iskiessä yllättäen yhtiössä ei jääty tuleen makaamaan, vaan tartuttiin ripeästi yritysten tukemiseen ja auttamiseen koronatukien hakemisessa. Kaiken kaikkiaan Keuruulle koronatukia saatiin lähes kolme miljoonaa euroa. Pienten palvelu- ja matkailuyritysten tukemiseen käynnistettiin nopeasti myös Mun Keuruu -elinvoimasivusto. Sivusto on Keuruun seutukunnan yhteisöllinen elinvoiman rakentamisen alusta, jossa tavoitteena on myydä tuotteita, osaamista ja palveluita helposti ja vaivattomasti.”, kiittelee Keulinkin hallituksen puheenjohtaja talousneuvos Uljas Valkeinen.

 

Hallitus päätti käynnistää uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin välittömästi.

 

Lisätietoja:

 

Hallituksen puheenjohtaja Uljas Valkeinen, Kehittämisyhtiö Keulink Oy, puh. 050 568 8555

Toimitusjohtaja Jukka Kentala, Kehittämisyhtiö Keulink Oy, puh. 045 133 8586

Comments are closed.