Jatkajaa etsivät yritykset

Floristi / kukkakauppayrittäjä, Kukkakauppa Multia

Kukkakauppa Multia hakee yrittäjää / floristia vuokraamaan toimivan liiketoimintansa. Sopimus tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Katso ilmoitus täältä.. Ja ole yhteydessä Tuija Vuorinen 040 5484068.

*** ***

Valkeajärven Leirikeskus Valopilkku etsii jatkajaa!

Yrityksen liiketoiminta on koostunut leiri- ja majoitustoiminnasta, juhla- ja pitopalvelusta. Leirikeskus sijaitsee Pihlajaveden Valkeajärven kylällä, puhtaan luollon keskellä.. Tutustu Pihlajaveteen täältä.. 

Yrityksen tontilla (n. 1ha) sijaitsee makuuaitta ja muita aittoja/varastoja, radanvarren elämyssauna, tanssikatos ja juhlatila, jossa 80 asiakaspaikkaa sekä 20 vuodepaikan majoitusrakennus. Keittiössä on täydellinen suurtalouskeittiön varustus koneineen, laitteineen ja astioineen. Toimitilat sijaitsevat Valkeajärven vanhalla arvokkaalla pysäkkialueella ja ovat valmistuneet käyttöön vuonna 2001. Valmis paikka jatkaa toimintaa ja erittäin hyvät mahdollisuudet laajentaa liiketoimintaa mm. elämys-, luonto- ja kalastusmatkailuun. Kysy lisää 0400 314 190 Leila/Keulink

 

     

 *** ***

Liisan kukkapuotiin yrittäjäksi?! Tule 9.1.2018 tutustumaan paikkaan ja kahvittelemaan yrityskauppa-asioiden tiimoilta!!

Petäjävedellä sijaitseva kukkakauppa, hautautstoimisto ja viherpalveluyritys etsii jatkajaa!!

Liisan Kukkapuoti on toiminut kolme vuotta, yritys on kasvukykyinen ja nuorekas. Monipuoliset palvelut antavat kasvumahdollisuuksia, toimialana voimakasta kasvua on ollut varsinkin viherpalveluissa. Hautaustoimiston vainajankuljetus hoidetaan ostopalveluna. Yrityksen tilat ovat omat, ja niissä on potentiaalia muihinkin toimintoihin. Uusi yrittäjä voi halutessaan jäädä vuokralaiseksi. Kysy lisää 0400 314 190 Leila/Keulink

Petäjävesi sijaitsee Jyväskylän kasvavalla talousalueella.

      

*** ***

Kiviselän Kievari

Majoitusliike myytävänä! Kokonaisuus käsittää omarantaisen n. 3300 m2 tontin, kievarin sekä pyöröhirsimökin/rantasaunan. Kievarirakennus (n. 200 m2) on hyväkuntoinen, v 1972 valmistunut aamiaismajoituspaikka. Rakennuksessa on 7 majoitushuonetta, keittiö ja tarjoilutila ja siistit remontoidut huoneet. Honkarakenteen 1992 valmistuneessa rantasaunassa on yöpymistilaa 2 aikuiselle ja lapselle. Varustuksena minikeittiö, takka, laituri, puukiuas ja lattialämmitys saunassa. Kiviselän kievari sijaitsee hyvällä paikalla, vilkasliikenteisen valtatie 23 varrella Keuruulla. Kysy lisää 0400 314 190 Leila/Keulink

              

 

Muita yrityksiä, jotka etsivät jatkajaa

  • Metsolan Pihapiiri Oy etsii yrittäjäkumppania liiketoiminnan markkinointiin ja kehittämään palveluita.
  • Kurkiniemen Kioski etsii yrittäjää jatkamaan elintervikekioskin toimintaa
  • Kivelän Kioski etsii yrittäjää jatkamaan keskiolutbaari/elintarvikekioskia

Kysy lisää: Leila Piippa, 0400 314 190

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Keulink Kiinteistöt Oy

Keulink Kiinteistöt Oy rakennuttaa ja ylläpitää Keuruun kaupungissa toimitiloja teollisuus- ja tuotannollisille yrityksille.

045 133 8581
iris.helin(at)keulink.fi

Toimistomme on auki

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
© Keulink 2017. All rights reserved.
Site by Pelismo Oy / p+web®
Kehittämisyhtiö Keulink Oy