Oy Matkahuolto Ab on itsenäinen Paketti- ja Matkapalvelujen markkinointi- ja palveluyhtiö, jonka omistavat suomalaiset bussiyhtiöt. Koko Suomen kattavaan palveluverkostoon kuuluu 50 omaa toimipaikkaa ja noin 350 yksityistä MH-asiamiestä sekä 760 Suomen Lähikauppa Oy:n myymälää ja 720 R-kioskia. Kansainväliset kuljetuspalvelut tuotamme yhdessä strategisten kumppaniemme kanssa. Yrityksemme vahvoja osaamisalueita ovat palvelujen tuottaminen itse kehitetyillä palvelu- ja ICT -järjestelmillä, joita ovat toimialan kehittynein pakettienkuljetus-järjestelmä ja edelleen maailman ainutlaatuisin älykorttiin pohjautuva maanlaajuinen matkalippujärjestelmä sekä 40.000 bussiaikataulua sisältävä aikatauluinformaatiojärjestelmä.

Näiden monipuolisesta toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa noin 700 palvelualan ammattilaista. Matkahuolto-konsernin myynti on vuodessa yli 200 miljoonaa euroa.

 

Keuruun asiamiehen siirtyessä eläkkeelle 30.9.2016 etsimme

ASIAMIESYRITTÄJÄÄ

hoitamaan Matkahuollon palveluja

 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • kaupallista koulutusta ja/tai yrittäjäkokemusta
  • kykyä luoda uusia, kestäviä asiakassuhteita sekä lujittaa jo olemassa olevia
  • yhteistyökykyä toimia eri sidosryhmien kanssa palvelualttiisti ja ulospäinsuuntautuneesti
  • pitkäjänteisyyttä ja vastuullista, kustannustehokasta tapaa toimia sekä
  • kykyä hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa.

 

Tarjoamme

  • valmiin asiakaskunnan, perehdytyksen tehtäviin sekä jatkuvan koulutuksen
  • Matkahuollon maanlaajuisen palveluverkoston ja kilpailukykyiset myynti- ja palvelujärjestelmät.

 

Pyydämme lähettämään lyhyet kirjalliset hakemukset viimeistään 9.9.2016 mennessä logistiikkapäällikkö Merja Kilvelle osoitteella merja.kilpi@matkahuolto.fi. Häneltä saa lisätietoja tehtävästä myös puhelimitse 29.8.2016 alkaen numerosta 020 710 5293

Comments are closed.