”Tartu tähän päivään, huomisessa on omat kahvansa.”

 Arvoisat yrittäjät!

 Huomatkaa, että kustannustuen toinen kierros on nyt auki ja tukihakemuksia voi tehdä! Myös maaseudun yritysten ja maatalouden väliaikaista tukea koronaviruspandemian aiheuttamiin talousvaikeuksiin on jatkettu. Lisäksi huomion arvoista on se, että yrittäjän väliaikainen työttömyysturva on voimassa ainakin 31.3.2021 saakka. Lukekaa tarkemmin alla olevasta kirjeestä!

Tammikuun 2020 uutiskirjeessä asetin kaksi tavoitetta tuolloin alkaneelle uudelle vuodelle. Ne olivat

 1. Suhtaudu tulevaisuuteen valoisasti
 2. Tehdään yhdessä aktiivisesti töitä teollisuuden ja kaupan hyvän tilanteen vähintäänkin säilyttämiseksi sekä työskennellään matkailun potentiaalin esille saamisen eteen – siinä on selkeä kasvun mahdollisuus

Eipä ole mitään syytä todeta, etteivätkö nuo olisi aivan hyviä tavoitteita myös vuodelle 2021.

Vuosi sitten ei ollut mitään ymmärrystä koronaviruspandemiasta. Nyt, kun se on ollut todellisuutta kohta kymmenen kuukautta, voi olla vaikea suhtautua tulevaisuuteen positiivisesti. Mutta toisaalta asiaa voi ajatella myös niin, että nyt jos koskaan on uskottava tulevaan. Pahinta on jättää asiat oman onnensa nojaan ja lopettaa täysillä elämistä.

Korona-aika on opettanut meille varmasti monenlaista. Se on saattanut ravistaa meidän henkilökohtaista arvomaailmaakin jonkin verran. Uskon, että iso osa meistä on alkanut pohtia terveellisyyttä yhä syvemmin. Huolen kantaminen lähimmäisistämme on myös kasvanut. Arvostamme varmasti myös fyysisiä kohtaamisia entistä enemmän ja olemme myös varmasti oppineet huolehtimaan sähköisistä kohtaamisista yhä paremmin. Ehkä viimein löydämme ja näemme toisissamme olevan arvon – vain yhdessä olemme jotain.

Matkailu on kokenut kovia. Meidän seutukunnallamme olevan potentiaalin esille saaminen on entistäkin tärkeämpää. Kotimaan matkailun lisääntyminen, terveysturvallisuuden korostuminen – uskon, että esimerkiksi nuo seikat voisivat edes auttaa meitä matkailun kasvun tiellä. Mahdollisuuksia meillä on! Yksi avainasioista on tiiviinä rintamana toimiminen. Kannustankin kaikkia yrityksiä ja yrittäjiä siihen. Aloitamme yhdessä työskentelyn tiistaina 12.1.2021 klo 15 – 17 järjestettävällä ”Matkailusta meininkiä – teoriasta toteutukseen” työpajalla hotelli Keurusselässä. Se on tarkoitettu matkailu- ja palvelualojen sekä kaupanalan yhteiseksi hetkeksi. Tavoitteenamme on järjestää tilaisuus rajoituksista huolimatta hybriditapahtumana. Seuratkaa ilmoitteluamme.

Edellisessä työpaikassani ”saarnasin” ihmisille kokonaisturvallisuudesta. Ydinviestini oli aina se, että vaikuta siihen mihin pystyt ja hyväksy ne asiat, joihin et pysty vaikuttamaan. Me jokainen voimme vaikuttaa rakentavasti ja hyvää tuottaen lähellä oleviin ihmisiin. Jos huolehdit kymmenen metrin säteellä olevista ihmisistä, rakennat kestävää turvallisuutta – myös terveysturvallisuutta!

Kaikkea hyvää vuodelle 2021 ihan jokaiselle -pidetään toisistamme huolta!

”Suuruutta ei ole vahvuus, vaan se, että suuntaa voimansa oikein.”

t. Jukka K

PS1

 • Olkaa hyvä ja vastatkaa myös Suomen Yrittäjien, Finnveran sekä Työ- ja Elinkeinoministeriön PK-yritysbarometriin liittyvään kyselyyn, jonka löydätte alla olevasta kirjeestä

PS2

 • Lukekaa myös kasi- ja ysiluokkalaisten viesti – he toivovat tettipaikkoja

PS3

 • YRITTÄJÄT JA YRITYKSET – NYT KAIKKI MUKAAN – Uusi yritysten palveluiden hakemisto on saanut runsaasti hyvää palautetta! ilmoita tietosi meille niin pääset mukaan
 • Mun Keuruu elinvoimasivustoon pääset tutustumaan vaikkapa tästä / munkeuruu.fi

viiva_mv

”Matkailusta meininkiä – teoriasta toteutukseen” työpajalla hotelli Keurusselässä ti 12.1.2021 klo 15.00 – 17.00

viiva_mv

Uudistettu kustannustuki haettavissa!!!

Edelleen ensimmäiseksi – älkää epäröikö ottaa meihin yhteyttä! Me seuraamme tukimuotojen- ja mahdollisuuksien kenttää koko ajan. Pyrimme pitämään itsemme ajan tasalla

Kustannustuen toinen kierros on alkanut. Haku on avautunut 21.12.2020 klo 09.00.

Valtiokonttorin sivuilla on yritysten määräaikaisen kustannustuen palvelusivu. Sivu koostuu kolmesta välilehdestäYleistä tietoa tuesta -välilehdellä on palvelun perustietoja, Ohjeet tuen hakuun -välilehdellä on kerrottu tarkemmin, miten tukea haetaan ja Tukihakemus & lainsäädäntö -välilehdeltä pääsette kirjautumaan asiointikanavaan nyt, kun haku on auennut.

Kustannustuen toinen hakukierros päättyy 26.2.2021 klo 16.15.

viiva_mv

YRITTÄJÄT – TÄSSÄ LISÄTIETOA VOIMASSAOLEVISTA TUKIMAHDOLLISUUKSISTA KORONAEPIDEMIAN VUOKSI

1. Maaseudun yritysten ja maatalouden väliaikainen tuki koronaviruspandemian aiheuttamiin talousvaikeuksiin / haku käynnissä kesäkuun loppuun saakka

Maaseudun yritysten ja maatalouden väliaikainen tuki auttaa yrityksiä, joiden taloudellinen tilanne on heikentynyt koronaviruspandemian aiheuttamien markkina- ja tuotantohäiriöiden takia. Tuen tavoitteena on helpottaa yritysten sopeutumista covid-19-viruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen ja jatkamaan toimintaansa kannattavasti sekä turvaamaan työpaikkoja siirryttäessä kohti normaaliolosuhteita.

A. Maaseudun yritysten väliaikainen tuki

Tuki on tarkoitettu

 • maatilojen yhteydessä harjoitettavaan yritystoimintaan sekä
 • alle 10 henkilöä työllistäville yrityksille, jotka jalostavat ja myyvät maataloustuotteita.

Maaseudun yritysten väliaikaista tukea jatketaan kesäkuulle. Tuen ala- ja ylärajat muuttuvat 31.12.2020 alkaen. MMM:n tiedote 17.12.2020

Tarkemmat tiedot maaseudun yritysten väliaikaisen tuen hakemisesta ja ehdoista

B. Alkutuotannon väliaikainen tuki

Tuki on tarkoitettu alkutuotannon alalla toimiville, koronakriisistä suoraan kärsineille yrityksille. Tällaisia ovat esimerkiksi sellaiset erikoistuneet maatilat, porotilat ja puutarhatilat, jotka myyvät tuotteitaan suoraan ravintoloille tai muille ostajille ja joiden tuotteiden menekki on pysähtynyt tai merkittävästi pienentynyt koronakriisin vuoksi.

Alkutuotannon väliaikaista tukea voi hakea 30.6.2021 saakka.

Tarkemmat tiedot alkutuotannon väliaikaisen tuen hakemisesta ja ehdoista

2. Yksinyrittäjätuki – HAKU PÄÄTTYNYT

3. Yritysten kustannustuki / HAKU PÄÄTTYNYT

4. Ravitsemisyrityksille tuki ja hyvitykset / HAKU PÄÄTTYNYT

5. ELY -keskuksen tuki yrityksille /HAKU PÄTTYNYT

6. Business Finlandin tuki yrityksille / HAKU PÄÄTTYNYT

Muita tärkeitä linkkejä yrittäjälle koronaepidemiaan liittyen

Työ- ja elinkeinoministeriön koronavirussivusto / avautuu

Suomen Uusyrityskeskuksen jatkuvasti päivittyvä sivu / avautuu

Keski-Suomen Yrittäjät, kaikki koronasta yrittäjälle / avautuu

viiva_mv

Tilapäinen TKI-laina häiriötilanteisiin

Business Finlandin tilapäistä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiolainarahoitusta voi hakea 14.5.2021 (hakuaika päivitetty 23.12.2020). Mihin ja millaisille yrityksille se sitten tarkemmin ottaen sopii?

Keskeiset tiedot

 • TKI-lainan korko on lähtökohtaisesti 1%
 • Instrumentin laina-aika on normaalitilanteessa 7-10 vuotta
 • Lyhennysvapaata lainalle on mahdollista saada 3-5 vuotta
 • Lainan maksimisumma kotimarkkinaan kohdistuvassa TKI-häiriölainassa on 500 000€ (näin ollen kokonaishankkeen koko voi olla n. 700 000€)
 • Lainan maksimisummaa kansainvälisille markkinoille tähtäävässä TKI-lainassa ei varsinaisesti ole, vaan rajat syntyvät valtioneuvoston asetuksessa ilmoitetun 800 000€ tilapäisen valtiontukiohjelman kumulaatiosta (asiantuntijamme selittää kokonaisuuden tarkemmin halutessasi)

Tutustu tarkemmin tästä / tilapäinen laina häiriötilanteisiin

viiva_mv

Kutsu Suomen Yrittäjien, Finnveran sekä Työ- ja Elinkeinoministeriön PK-yritysbarometriin

Arvoisa yrityspäättäjä

Suomen Yrittäjät, Finnvera Oyj sekä työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) tekevät yhteistyössä pk-yritystoimintaa kuvaavan Pk-yritysbarometrin kaksi kertaa vuodessa. Kohderyhmään kuuluvat alle 250 henkeä työllistävät yritykset valtakunnallisesti. Pyydämme nyt Teitä osallistumaan tutkimukseen ja kertomaan, millaisena näette suhdanneodotukset, oman yrityksenne taloudellisen toimintaympäristön sekä rahoitukseen liittyvät tekijät.

Toivomme, että voitte vastata oheiseen kyselyyn lähipäivinä. Vastaaminen tapahtuu helposti pääosin rasti ruutuun -menetelmällä. Vastaaminen vie aikaa noin 12 minuuttia. Toivomme Teidän vastaavan niihin kysymyksiin, jotka luontevasti koskevat juuri Teidän yrityksenne toimintaa.

Tuloksia hyödynnetään yrittäjyyden edunvalvonnassa sekä talouden kehityksen ennakoinnissa, jossa Pk-yritysbarometri onkin onnistunut hyvin. Kevään 2021 tutkimuksen tulokset julkaistaan helmikuussa, jolloin on saatavissa myös alueellisia tuloksia (yrittajat.fi/tutkimukset).

Vastauksenne on erittäin tärkeä kattavan kokonaiskuvan saamiseksi. Vastauksenne käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja tulokset esitetään yhteenvetoina, jotka eivät paljasta yksittäisiä vastauksia. Tutkimuksen tiedonkeruun ja raportoinnin toteuttaa Taloustutkimus Oy. Osoitelähteet ovat Bisnode-yritysrekisteri, Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI ja Suomen Yrittäjien jäsenrekisteri.

Pääsette tutkimukseen klikkaamalla tästä linkistä.
Ni kan naturligtvis även besvara enkäten på svenska.

Mikäli Teillä on jotain kysyttävää tutkimuksesta tai kysymyksiin vastaamisesta, lisätietoja antavat Taloustutkimus Oy:ssä Miika Parpo 050 567 6721, Suomen Yrittäjissä Mika Kuismanen 050 356 0705 ja Petri Malinen 050 434 5952, Finnverassa Tarja Svartström 040 826 2006 sekä työ- ja elinkeinoministeriössä Katri Lehtonen 029 506 4926.

Mikäli Teillä on jotain kysyttävää kysymyksiin vastaamisesta tai tutkimuksesta yleensä, voitte myös lähettää kysymyksenne osoitteeseen tutkimus5_pkb@taloustutkimus.fi.

Kiitos etukäteen tutkimusavustanne.

Mikael Pentikäinen
toimitusjohtaja
Suomen Yrittäjät
Pauli Heikkilä
toimitusjohtaja
Finnvera Oyj
Mika Niemelä
talousjohtaja
Työ- ja elinkeinoministeriö

viiva_mv

Yrittäjän väliaikainen työttömyysturva voimassa ainakin 31.3.2021 saakka

Kela voi maksaa yrittäjälle työmarkkinatukea, jos toinen seuraavista ehdoista täyttyy:

 • päätoiminen työskentely yrityksessä on päättynyt
 • yrittäjätulo on epidemian vuoksi vähemmän kuin 1 089,67 e/kk.

Sinun ei tarvitse lopettaa yritystoimintaa, jotta voit saada työmarkkinatukea.

Nämä väliaikaiset ehdot yrittäjän työttömyysturvassa ovat voimassa 31.3.2021 asti. Väliaikainen työmarkkinatuki koskee vain niitä yrittäjiä, joiden yritystoimintaan koronaepidemia on vaikuttanut haitallisesti.

KELA:n ohjeet, katso linkki  / avautuu

viiva_mv

Matalan kynnyksen keskusteluapua tarjolla yrittäjille 

Business Jyväskylä käynnistää Keski-Suomen liiton koronatukirahoituksella henkisen tuen puhelinpalvelun keskisuomalaisille yrittäjille, joilla on tarvetta keskustella mieltä askarruttavista asioista ammattilaisen kanssa. Palvelun tuottajaksi on valittu kilpailutuksen kautta MIELI Mielenterveys Tukitalo ry, jonka kokemus yrittäjien henkisen tuen palveluista on vahva.

Puhelinpäivystys palvelee numerossa 044 901 6024 kuuden viikon ajan aina tiistaisin ja torstaisin 10.11.-17.12. välisenä aikana. Puhelinpalvelu on avoinna seuraavasti:

• tiistaisin kello 8.30-10.30 ja
• torstaisin kello 14.30-16.30.

Puhelinpäivystyksessä soittaja saa nopeasti luottamuksellista keskusteluapua ja tarvittaessa asiantuntijat opastavat jatkopalveluiden piiriin. Yksittäisen puhelun kesto on noin 30 – 60 minuuttia, jolloin useammalla soittajalla on mahdollisuus päästä läpi.

Puhelimeen vastaavat koulutetut kriisityöntekijät, joilla on vuosien ajalta kokemusta kriisipuhelintyöstä sekä yrittäjien kanssa tehdystä kriisityöstä ja hyvinvoinnin tukemisesta sekä ohjauksesta palveluihin julkiselle-, yksityiselle- tai yhdistyspuolelle.

Palveluntarjoaja tai Business Jyväskylä eivät kerää palveluiden asiakkaista tietoa. Ainoastaan asiakasmäärät tilastoidaan, jotta jatkopalveluiden tarve voidaan arvioida.

Pidempää keskustelutukea ja koulutuksia webinaareina

Mikäli puhelinkeskustelussa ilmenee tarvetta pidemmälle keskusteluavulle, yrittäjän on mahdollista saada kolmen kerran konsultaatio henkisen tuen asiantuntijalta joko puhelimitse tai videon välityksellä. Tarkoituksena on tarjota asiakkaalle mahdollisuus jäsentää tilannettaan ja sen haasteita mm. yritystoiminnan, lähisuhteiden ja oman elämäntilanteen näkökulmasta, pohtia eri vaihtoehtoja sekä luoda jatkumoa muissa palveluissa. Pidempiä paketteja voidaan tarjota kahdellekymmenelle asiakkaalle.

Kaikki palvelut ovat yrittäjille maksuttomia.

Keski-Suomen liiton rahoittamaan hankekokonaisuuteen sisältyy myös webinaareina järjestettäviä koulutuksia ja niistä tietoa alla.

Tiina Järvelin, projektipäällikkö, Business Jyväskylä, p. 050 308 2800, tiina.jarvelin[at]jyvaskyla.fi
Ari Tiensuu, toiminnanjohtaja, MIELI Mielenterveys Tukitalo ry, p. 040 582 2152, ari.tiensuu[at]tukitalo.com

viiva_mv

Business Jyväskylän webinaarisarja ja yritysklinikat keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrittäjille

Ensi vuonna järjestettäviin webinaarien teemoihin liittyy lisäksi maksuttomat yritysklinikat, joissa yrittäjät saavat henkilökohtaista sparrausta webinaarien asiantuntijoilta. Yritysklinikoihin haetaan ennakkotietolomakkeella. Kunkin teeman klinikkaan voidaan ottaa mukaan 6 – 7 yritystä.

Tulevat webinaarit ja yritysklinikat:

1. 12.1 2021 klo 09.00 – 10.30: Mistä lisää myyntiä ja uusia asiakkaita? / Johannes Karjula, Trustmary

Webinaarin teemaan liittyvä maksuton yritysklinikka järjestetään 19.1. Yrittäjä saa henkilökohtaista sparrausta tunnin ajan. Yritysklinikalla sparrailua tarjoavat Johannes Karjula ja Business Jyväskylän asiantuntijat.

Ilmoittautumiset webinaariin ja yritysklinikkaan ovat avoinna Business Jyväskylän verkkosivuilla.

2. 12.2.2021 klo 09.00 – 11.00: Onnistunut hinnoittelu turvaa kassaa tulevaisuudessa / Juuso Markkanen, Kasvuyrityspalvelu

Webinaarin teemaan liittyvä maksuton yritysklinikka järjestetään 24.2. Yrittäjä saa henkilökohtaista sparrausta tunnin ajan. Yritysklinikalla sparrailua tarjoavat Juuso Markkanen ja Business Jyväskylän asiantuntijat. Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.

Maalis- ja huhtikuun webinaarien ajankohdat ja aiheet ilmoitetaan myöhemmin.

Business Jyväskylän webinaarisarja ja niihin liittyvät yritysklinikat on suunnattu kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pienyrittäjille. Palvelut kuuluvat Keski-Suomen Liiton rahoittamaan hankkeeseen “Keskisuomalaisten pk-yritysten koronavaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen”.

Lisätiedot:

Webinaarit ja hanke: Tiina Järvelin, yritysneuvoja, kansainvälistymispalvelut, Business Jyväskylä, Jyväskylän kaupunki, p. 050 308 2800, tiina.jarvelin@jyvaskyla.fi

Yritysklinikat: Piija Äijänen, yritysneuvoja, yritysklinikat ja arvoverkostot, Business Jyväskylä, Jyväskylän kaupunki, p. p. 040 573 2066, piija.aijanen@jyvaskyla.fi

viiva_mv

Terveisiä Design Unionista!

Tässä muutama vinkki alkuvuoden muotoiluaiheisista tapahtumista ja webinaareista. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Ke 27.1.2021 klo 9.00–11.00 | Maksuton webinaari luovien alojen toimijoille Keski-Suomessa
Idea verkostosta – aamukahvit luovien alojen toimijoille
Lisätietoja: https://www.designunion.fi/fi/738/9/0/idea-verkostosta-aamukahvit-luovien-alojen-toimijoille

To 11.2. klo 15.30–18.30 | Inspiroidu ja kehitä -tapahtuma digitaalisesta muotoilusta
Ideasta yksilölliseksi tuotteeksi | Ilona Rista, Wood Artist
Lisätietoja: https://www.designunion.fi/fi/675/9/0/ideasta-yksilolliseksi-tuotteeksi-|-ilona-rista-wood-artist

Ke 17.2. klo 17.00–20.00 | Inspiroidu ja kehitä -webinaari teollisesta muotoilusta
Teollinen muotoilija tuotekehitysprosessissa | Heikki Koivurova, Total Design Oy
Lisätietoja: https://www.designunion.fi/fi/647/9/0/teollinen-muotoilija-tuotekehitysprosessissa-|-heikki-koivurova-total-design-oy

Ke 24.3. klo 17.00–20.00 | Inspiroidu ja kehitä -webinaari teollisesta muotoilusta
Design thinking, teollinen muotoilu ja parempi asiakaskokemus | Maija Itkonen, Gold&Green Foods Ltd
Lisätietoja: https://www.designunion.fi/fi/669/9/0/design-thinking-teollinen-muotoilu-ja-parempi-asiakaskokemus

Marika Linna, hankepäällikkö, Arvonlisää muotoilusta -hanke
Design Union Jyväskylä,
P. 044 731 8009, marika.linna@designunion.fi

viiva_mv

Katso-palvelun käyttö päättyy 31.12.2020– siirry nyt Suomi.fi-palveluiden käyttäjäksi

Lue Digi ja väestötietoviraston sivuilta artikkeli katsosta-suomi.fi-palveluun / avautuu

Katso-palvelun korvaavat Suomi.fi-tunnistus ja Suomi.fi-valtuudet.  Vuodenvaihteen jälkeen Katso-tunnisteella ei ole enää mahdollista tunnistautua, eivätkä Katso-palvelussa olevat roolit ja valtuudet ole enää voimassa.

Suomi.fi-tunnistus

Erillisiä tunnuksia Suomi.fi-valtuuksien käyttäjä ei tarvitse. Katso-tunnukset jäävät kokonaan pois käytöstä. Asiointipalveluihin kirjaudutaan jatkossa vahvoilla henkilökohtaisilla tunnistusvälineillä kuten verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella, poliisin myöntämällä henkilökortilla tai Digi- ja väestötietoviraston myöntämällä toimikortilla.

Suomi.fi-valtuudet

Katso-palvelussa nyt olevat valtuudet eivät siirry uuteen palveluun automaattisesti, vaan ne tulee luoda Suomi.fi-valtuuksiin.

Lue ensin eri asiointipalveluiden ohjeet Katson korvaamiseen.

viiva_mv

HUOM!!! – erittäin tärkeää ELY-keskuksen tai Business Finlandin tuen saaneille – muista raportointi ja maksatusasiat

Yrityksen kehittämisavustus Korona häiriöissä_maksatushakemus_tilanneanalyysi_fi_20200511

Yrityksen kehittämisavustus Korona häiriöissä_maksatushakemus_kehittämistoimenpide_fi_20200511

viiva_mv

Tervehdys Keuruun kaupungilta!

Keuruun keskustan osayleiskaavan 2040 alustava luonnos on kommentoitavana! Toivotaan laajaa osallistumista – tätä sähköpostia saa jakaa!

Kommentit voi merkitä suoraan kaavakartalle, linkki kommentointikarttaan löytyy kaavoituksen sivuilta ja alta.

Aineistot netissä:                       https://www.keuruu.fi/asuminen-ymparisto/kaavoitus/yleiskaavat

Esittely YouTubessa:                 https://www.youtube.com/watch?v=vXYcqoz34e4&list=UUybIBh4TU6RwKnOyfDzmF1g&index=1

Kommenttikanava:                    https://arcg.is/19KLC1

Palautteen pohjalta valmistellaan varsinainen kaavaluonnos ja kaupunginhallitus asettaa sen maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti nähtäville 2021.

viiva_mv

Tervehdys kasi- ja ysiluokkalaisilta

Arvoisa yrittäjä!

Pidämme suuressa arvossa, jos ehtisit miettiä olisiko juuri sinulla mahdollisuutta tarjota Työelämään Tututustumiseen mahhdollisuutta. Me etsiskelemme niin sanottuja Tetti -paikkoja aivan tuota pikaa. Meillä ysiluokkalaisilla kevään tetttijakso on jo viikolla 5 (1. – 5.2.2021) ja meillä kasiluokkalaisilla viikolla 16 (19. – 23.4.2021).

Olisi hienoa, että yhdessä tekisimme töitä sen eteen, että me koululaiset löytäisimme oman polkumme kohti työelämää ja kenties iso osa meistä voisi löytää sen unelmaduunin täältä kotiseudulta.

Olisimme iloisia, jos

 1. Ilmoittaisit työpaikasta opinto-ohjaajallemme Marjo Juutiselle 040 021 4452 /sp marjo.juutinen@keuruu.fi ja
 2. Ottaisit Tiitus sovelluksen käyttöösi – Tiituksesta tietoa tuossa alla

viiva_mv

Terveiset Keuruun Toimitilat Oy:stä

Keulink Kiinteistöt Oy on nyt Keuruun Toimitilat Oy!

Keuruun kaupungin tytäryhtiö Keuruun Toimitilat Oy omistaa yhteensä 14 yrityskiinteistöä, hallinnoi Keuruun kaupungin kahta tuotantorakennusta ja on lisäksi osakkaana kahdessa kiinteistöosakeyhtiössä. Keuruun Toimitilat Oy:n tavoitteena on edistää Keuruun elinkeinoelämää ja monipuolistaa sen tuotantorakennetta auttamalla yrityksiä löytämään niiden toimintaan mahdollisimman hyvin soveltuvat tilat Keuruun alueelta.

Yrityksen nimi haluttiin uudistaa kuvaamaan paremmin yhtiön toimintaa myös Keuruun alueen ulkopuolisille toimijoille.  Lisäksi uusi nimi  erottuu selkeästi muista yrityksistä, jolloin jatkossa vältytään väärinkäsityksiltä ja sekaannuksilta.

Yhtiön toimitilojen vuokralaiset ovat pääsääntöisesti teollisuusyrityksiä, mutta joukkoon mahtuu myös mm. autokorjaamo, maanrakennus- ja rakennusliike sekä kiinteistönhuoltoon suuntautunut yritys. Kesällä tehdyn osakekaupan johdosta omistuksessa on nyt myös hotelli- ja ravintolakäytössä oleva kiinteistöyhtiö Hotelli Keurusselkä Oy, jossa toimintaa pyörittää tätä tarkoitusta varten perustettu yritys Keurusselkä Hotels Oy.

Keuruun seudun vapaat yritystilat sekä paljon muuta tarpeellista tietoa löytyy InvestKeuruu –sivustolta, jossa myös ilmoitetaan Keuruun Toimitilojen vapaista tiloista: https://www.investkeuruu.fi/

Sivuston kautta voivat kaikki Keuruulaiset lähettää ilmoituksen omistamastaan yritystilasta. Palvelu on maksuton.

Lisätietoja Keuruun Toimitilat Oy:stä löytyy yhtiön juuri avatuilta kotisivuilta: https://www.keuruuntoimitilat.fi/

viiva_mv

KUMPPANEIDEN UUTISKIRJEITÄ

Keski-Suomen liitto / avautuu

Keski-Suomen matkailun uutiskirje / avautuu

Finnvera uutiskirje /  avautuu

Metsäkeskus, uutiskirje / avautuu

Luonnonvarakeskus uutiskirje / avautuu

ProAgria / avautuu

Keski-Suomen Yrittäjät / avautuu

Suomen yrittäjien omistajanvaihdos uutiskirje /  avautuu

Suomen yrittäjien uutiskirje SOTEHY yrittäjille /  avautuu

Keski-Suomen maaseudun uutiskirje / avautuu

Aito maaseutu Keski-Suomessa / avautuu

Vesuri -ryhmän uutiskirje /  avautuu

Keski-Suomen kauppakamari / avautuu

viiva_mv

1.-31.12.2020 Keuruun seutukunnalle perustetut yritykset:

 • Päivi Pänkäläinen – Hyvinvointia mielellesi
 • Suomen Autourheiluliitto Oy
 • RakSara Oy
 • TuppuVet Oy

Comments are closed.