Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
31/10/2016
08:30 - 11:30

Tapahtumapaikka
Keski-Suomen ELY-keskus

Kategoriat


Alkavan yrityksen talousasiat -teemaklinikka

Vielä ehdit mukaan!
Tekes ja ELY-keskus järjestävät 31.10.2016 Teemaklinikan, jonka aiheena on Alkavan yrityksen talousasiat. Kauppatieteiden tohtori ja alansa asiantuntija Toivo Koski kertoo aamupäivän aikana, miten yrityksen taloudellinen tila analysoidaan. Samalla kuulet vinkkejä, miten oman pääoman riittävyys turvataan, miten kehitystyö voidaan näyttää taseessa omaisuutena, miten eri rahoitusinstrumentteja käytetään sekä miten maksuvalmiutta arvioidaan.
Aamupäivän aloittaa Tekesin asiantuntija Kirsi Leino kertomalla mitä taloudellisia edellytyksiä yritykseltä Tekes-projektissa odotetaan. Lisäksi käydään läpi Tekesin palvelu- ja rahoitustarjontaa alkavalle nuorelle yritykselle.
Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen Toivo Kosken tai Kirsi Leinon kanssa. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tilaisuus on suunnattu kaikille yrityksen taloudenhoidosta ja rahoituksesta kiinnostuneille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Lue lisää tilaisuuden ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan:

https://tapahtumat.tekes.fi/tapahtuma/Alkavan_yrityksen_Jyvaskyla

Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Terveisin,

Tekes/ELY-keskus


Jaa tapahtuma:

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Olemme tavattavissa pääsääntöisesti

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
Kehittämisyhtiö Keulink Oy