Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
02/02/2017
08:30 - 11:30

Tapahtumapaikka
Ruusupuisto

Kategoriat


Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan miten Keski-Suomi matkaa kohti kiertotaloutta CIRCWASTE –hankkeen aikana!

”Circwaste – Kohti kiertotaloutta” on seitsenvuotinen Syken koordinoima laaja EU-hanke, joka edistää kiertotaloutta ja toteuttaa kansallista jätesuunnitelmaa. Tavoitteena on lisätä materiaalitehokkuutta, ehkäistä jätteen syntyä sekä kannustaa erilaisten sivutuotteiden hyödyntämiseen.

Keski-Suomen osahankkeet:
·    Keski-Suomen liitto toimii alueellisena koordinaattorina ja vetää omaa osahanketta. Osahankkeessa edistetään mm. jätteiden syntyperälajittelua ja biokaasun tuotantoa ja käyttöä. Tätä osahanketta rahoittavat Mustankorkea Oy, Sammakkokangas Oy ja Gasum Oy.
·    Jyväskylän kaupungilla on kaksi osahanketta. Käyttäjälähtöisten kokeilujen osahankkeella haetaan ideoita kiertotalouskokeiluihin. Osahanketta rahoittaa Sitra. Toisessa osahankkeessa kehitetään Kankaan älyjätehuoltoa.
·    Keski-Suomen sairaanhoitopiirin osahankkeessa haetaan ratkaisuja uuden sairaalan jätteiden käsittelyn optimointiin.

Varaa aika kalenteriisi.

Lisätietoja: http://www.syke.fi/hankkeet/circwaste

Circwaste Keski-Suomen tiimin puolesta,
Outi Pakarinen


Jaa tapahtuma:

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Olemme tavattavissa pääsääntöisesti

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
Kehittämisyhtiö Keulink Oy