Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
18/11/2018 - 20/11/2018
16:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Auditorio Miilu

Kategoriat


Hygge and Heritage -seminaari on Petäjävedellä ja Korpilahdella 18.-20.11. 2018, lähde mukaan jakamaan kokemuksiasi maailmanperinnön, paikallisten toimijoiden ja matkailun onnistuneista yhteishankkeista.

Marraskuun seminaariin ovat tervetulleita kaikki Unesco-kohteiden tuomasta vetovoimasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet toimijat Suomessa ja maailmalla. Osallistujat pääsevät tutustumaan, verkostoitumaan, vaihtamaan kokemuksia ja näkemyksiä sekä vahvistamaan käytännön yhteistyötä muiden maailmanperintökohteiden vaikutuspiirissä toimivien kanssa. Seminaarin ohjelma ja muuta lisätietoa täällä..

Päivien aikana myös nautitaan marraskuun tunnelmasta, pimeydestä ja hiljaisuudesta sekä sukelletaan alueen kulttuuriperintöön. Tutustumiskohteina mm. Petäjäveden vanha kirkko ja Struven ketjun Oravivuoren piste Korpilahdella. Paikalliset toimijat tuottavat majoitus- ja ruokapalvelut yhteistyössä ja yhteisvoimin Korpilahdella ja Petäjävedellä.

Ilmoittautuminen Maailmanperinnöstä voimaa paikallisiin palveluihin -hankkeen Hygge and Heritage- päättöseminaariiin on avattu. Ilmoittaidu viimeistään 22.10.2018 täältä


Jaa tapahtuma:

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Olemme tavattavissa pääsääntöisesti

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
Kehittämisyhtiö Keulink Oy