Päiväys ja aika
15/11/2016
13:00 - 20:30
Tapahtumapaikka
Keuruun seurakuntakeskuksen keittiö
Kategoriat
Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutukset
Haluaisitko hyödyntää talvisesonkia ja juhlakautta näyttävästi tuotteittesi ja palveluittesi myynnissä? Kaipaatko kannattavia ideoita, miten laadukkaista lähituotteista loihditaan rentoa näppiruokaa tarjolle ja tapahtumiin?
Tule hakemaan ajankohtaiset vinkit käytännönläheisistä Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuksista. Tarjolla kaksi teemaa – osallistu vaikka molempiin!
Joulu ja talvi myynnin vauhdittajina – sesongit ja visuaalisuus haltuun
Koulutuspäivä 1: Näyttävää sesonkiruokaa lähiraaka-aineista tarjolle ja tapahtumiin
Tiistai 15.11.2016 klo 13–20.30 Keuruun seurakuntakeskuksen keittiö, Kippavuorentie 11, Keuruu
Ideoidaan ja valmistetaan lähiraaka-aineista sesongin mukaista tarjottavaa ja ruokatuotteita, kouluttajana keittiömestari Leena Pölkki. Tilavisualisti Heidi Lehto Sisustuskärpäsestä antaa vinkit joulu- ja talvikauden kattauksiin, tilojen ja tapahtumien myyviin esillepanoihin sekä tuotepakkauksiin.
Koulutuspäivä 2: Tarinalla ja visuaalisuudella lisää arvoa palvelulle -opintoretki (omin kyydein)
Tiistai 17.1.2017 klo 11–16.30 Jämsä, kolme kohdetta: Uusi-Yijäläntila & Ravintola Patapirtti, Hirvikartano ja Villa Hiidenmäki
Hinta: 80,00 € / hlö
Hinta sisältää koulutus- ja retkipäivän ohjelman ja materiaalin, ruoanvalmistuksen raaka-aineet, kahvitarjoilun sekä lounaan Ravintola Patapirtissä retkipäivänä. Huom! Opintoretkelle ei ole yhteistä kuljetusta, vaan kohteisiin siirrytään omin kyydein.
Varaa paikkasi ma 7.11. mennessä: https://www.aitomaaseutu.fi/tapahtuma/lahiraaka-aineista-tuotteiksi-koulutus-keuruulla-1-koulutuspaiva
Ilmoita samalla, jos toivot, että koulutuksessa hyödynnetään oman yrityksesi tuotteita.
Kenelle?
Koulutukseen voivat osallistua laajasti eri toimialojen yritykset. Se on suunnattu Keski-Suomen maaseutualueella toimivien mikro- ja pienyritysten yrittäjille ja työntekijöille sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnitteleville henkilöille.
Lisätiedot Niina Rantakari, niina.rantakari@jamk.fi, p. 040 621 3186
Järjestäjä
Koulutuksen järjestää JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.
Koulutuksen laajuus ja itsenäinen työskentely
Koulutus on ryhmässä tapahtuvaa monimuotokoulutusta sisältäen kaksi tapaamista ja itsenäistä työskentelyä. Hankkeen rahoitus edellyttää, että koulutuskokonaisuuden laajuus on vähintään 20 x 45 min. KIKE-hankkeen koulutukset täyttävät rahoituksen edellyttämän vähimmäistuntimäärän. Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuksen laajuus on 16 tuntia, joista lähiopetusta on 11–12,5 tuntia.
Lisätietoja: koulutusesite_jamk_kike_lahi_raaka_aineista_tuotteiksi_keuruu_saarijarvi
Jaa tapahtuma: