Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
17/05/2019
12:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Teppolan silta

Kategoriat


MaKe-hanke yhdessä Suomen Metsäkeskuksen – Sykettä Keski-Suomen metsiin -hankkeen kanssa järjestää Multialla metsäpäivän. Tapahtumassa on hakkuunäytös, joka toteutetaan  Velj. Lehtomäki Oy:n ja Metsä-Multia Oy:n koneilla. Alueella on myös tori, jossa esittäytyvät mm. Multian Saha Oy, Suomen Metsäkeskus, Kuljetusliike H&H Heinonen Oy, JPJ-Wood Oy, Versowood Group Oy, Metsä Group, UPM-Kymmene OYJ, Mhy Keski-Suomi, moottorisahataiteilija Jorma Frisk, Kehittämisyhtiö Keulink Oy sekä Multian Kunta.

Tule mukaan näkemään ja kuulemaan ajankohtaista asiaa metsätalouteen liittyen. Torilla kahvitarjoilu ja makkaraa. Tilaisuus on maksuotn ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Paikka: esittelijätori sijaitsee Teppolan sillalla, Naskalinkuja/Multia. Hakkuunäytös viereisellä Ahjomäen alueella, lähellä Petäjävesi-Seinäjoki tietä.

Tervetuloa!


Jaa tapahtuma:

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Keulink Kiinteistöt Oy

Keulink Kiinteistöt Oy rakennuttaa ja ylläpitää Keuruun kaupungissa toimitiloja teollisuus- ja tuotannollisille yrityksille.

045 133 8581
iris.helin(at)keulink.fi

Toimistomme on auki

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
© Keulink 2019. All rights reserved.
Site by Pelismo Oy / p+web®
Kehittämisyhtiö Keulink Oy