Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
24/11/2016
09:00 - 12:00

Tapahtumapaikka
Tiimiakatemia

Kategoriat


Sosiaalisen median eri kanavat hämmentävät. Kuinka minun yritykseni voi olla niissä mukana ja miten eri kanavissa tulisi toimia?
Nuoret Yrittäjät Stagella -tapahtuma järjestetään tänä vuonna 24.11. Aiheena mikäs muukaan kuin digi ja sen ilmiöt. Tapahtuma on avoin kaiken ikäisille yrittäjille.

Ilmoittautuminen päättyy 20.11. sunnuntaina. Vielä ehdit mukaan ilmaiseen tilaisuuteen.
Ilmoittaudu: https://www.lyyti.fi/reg/Nuoret_Yrittajat_Stagella_24_11

Ohjelma:
Hanna Liimatainen, Siliä Oy. Digitaalisuus osaksi yrittäjän arkea
-Siliä Oy:n Hanna Liimataisella on ymmärrys siitä, missä ihmiset verkossa ovat, miten verkossa kohdataan, vaikutetaan ja ollaan yhdessä. Hanna kertoo Stagella ison kuvan somesta ja avaa kuinka yrittäjä voi ottaa digitaalisuuden osaksi arkea.
Henna Vilkkilä, Elisa Oyj. SoMe kuuntelupalvelu seuraa somea kaikissa kanavissa
-Haluatko tietää, mitä yrityksestäsi puhutaan sosiaalisessa mediassa? Henna Vilkkilä kertoo kuinka voit seurata millaista keskustelua yrityksellesi tärkeistä teemoista käydään lukuisissa sosiaalisen median yhteisöissä ja kuinka saat siitä tietoa suoraan sähköpostiisi.
Kahvitarjoilu
Yrittäjyysopiskelijoiden ja yrittäjien näkemys tulevaisuudesta
-Millaista on yrittää vuonna 2030? Mitä on some ja digitaalisuus tulevaisuudessa? JAMK Generator, Tiimiakatemia, JES, Emilia Koikkalainen Koskenpään Huopatehdas ja Visa-Matti Kuitunen Lamminmäen Tilat.
Kalenterikarju, Mikko Toivianen tituleeraa itseään Suomen vanhimmaksi teiniksi
-27-vuotias helsinkiläinen talent managerina Splay Suomi -verkostossa työskentelevä viestinnän ammattilainen ja osa-aikainen somejumala kertoo mm. tubettamisesta ja siitä millaisia bisnesvaikutuksia sillä voi olla.
11.45. Tilaisuus päättyy

yrittajat-logo-kuva

Lue lisää: stage-2016


Jaa tapahtuma:

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Olemme tavattavissa pääsääntöisesti

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
Kehittämisyhtiö Keulink Oy