Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
16/05/2017
08:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Kunnanvirasto Petäjävesi

Kategoriat


Onko sinulla idea yrityksen tulevista kone-/laiteinvestoinneista tai ehkäpä toimitilojen kunnostamisesta tai rakentamisesta?

Älä jää yksin pohtimaan rahoituskuvioita tai miettimään muita kehittämismahdollisuuksia! Tule rahoitusklinikalle tapaamaan asiantuntijoita, paikalla K-S ELY-keskuksen Panu Kässi, Vesuri ry:n Raisa Saarilahti-Kulju sekä Keulink Oy:n Leila Piippa

”yritysneuvojat panostavat hakijan neuvontaan heti ensi askelista alkaen. Näin syntyy onnistuneita hankkeita. Yritysklinikoilla yrittäjät saavat reppuunsa eväitä, kuinka hanketta lähdetään viemään yhdessä eteenpäin.”

”Yritystuet tarjoavat mahdollisuuksia monenlaisille yrittäjille: aloitteleville, laajentaville tai toimintaansa kehittäville. Vaikka rahaston nimi on maaseuturahasto, kannattaa sekä yrittäjien että yhdistysten huomioida, että Keski-Suomi on lähes kokonaan tuettavaa aluetta.”

Lisätietoa ja tapaamisvaraukset: leila.piippa@keulink.fi tai 0400 314 190


Jaa tapahtuma:

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Olemme tavattavissa pääsääntöisesti

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
Kehittämisyhtiö Keulink Oy