Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
01/12/2016
13:00 - 20:30

Tapahtumapaikka
Saarijärven seurakunnan keittiö

Kategoriat


Rentoa näppiruokaa paikallisista raaka-aineista – vinkkejä tarjoiluun ja markkinoille

Koulutuspäivä 1: Mutkatonta näppiruokaa lähiraaka-aineista tarjolle ja tapahtumiin

Torstai 1.12.2016 klo 13–20.30 Saarijärven seurakunnan keittiö, Urheilutie 5, Saarijärvi

Käsin syötävät ja street food ovat trendi, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia lähiraaka-aineiden hyödyntämiseen ja uusien asiakasryhmien tavoittamiseen. Tule ideoimaan ja valmistamaan mutkatonta näppiruokaa, joka sopii tarjottavaksi niin tapahtumissa, kahviloissa, ravintoloissa kuin pop up -tilaisuuksissa, kouluttajana keittiömestari Leena Pölkki. Reseptiikan lisäksi pureudutaan aterioiden kannattavuuteen.

Koulutuspäivä 2: Missä ja mihin hintaan näppiruokaa kannattavasti?

Keskiviikko 25.1.2017 klo 12–15.30 Wanha Pappila, Paavontie 1, Saarijärvi, klo 11–12 mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen

Syvennetään 1. koulutuspäivän oppeja ja saadaan vinkkejä näppiruoan myyntimahdollisuuksiin.
Avataan reseptit raaka-aineiksi ja tarkastellaan tuotteen kannattavuutta. Kouluttajina keittiömestari Leena Pölkki ja lehtori Kirsi Marjakoski Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoimintayksiköstä.

Hinta: 60,00 € / hlö

Hinta sisältää kahden koulutuspäivän ohjelman ja materiaalin, ruoanvalmistuksen raaka-aineet ja kahvitarjoilun.

Varaa paikkasi ke 23.11. mennessä: https://www.aitomaaseutu.fi/tapahtuma/lahiraaka-aineista-tuotteiksi-koulutus-saarijarvella-1-koulutuspaiva

Ilmoita samalla, jos toivot, että koulutuksessa hyödynnetään oman yrityksesi tuotteita.

Kenelle?
Koulutukseen voivat osallistua laajasti eri toimialojen yritykset. Se on suunnattu Keski-Suomen maaseutualueella toimivien mikro- ja pienyritysten yrittäjille ja työntekijöille sekä Keski-Suomen maaseudulla yritystoiminnan aloittamista suunnitteleville henkilöille.

Lisätiedot Niina Rantakari, niina.rantakari@jamk.fi, p. 040 621 3186

Järjestäjä
Koulutuksen järjestää JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kilpailukykyinen keskisuomalainen maaseutu -koulutushanke (KIKE). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Koulutuksen laajuus ja itsenäinen työskentely
Koulutus on ryhmässä tapahtuvaa monimuotokoulutusta sisältäen kaksi tapaamista ja itsenäistä työskentelyä. Hankkeen rahoitus edellyttää, että koulutuskokonaisuuden laajuus on vähintään 20 x 45 min. KIKE-hankkeen koulutukset täyttävät rahoituksen edellyttämän vähimmäistuntimäärän. Lähiraaka-aineista tuotteiksi -koulutuksen laajuus on 16 tuntia, joista lähiopetusta on 11–12,5 tuntia.

Lisätietoja: koulutusesite_jamk_kike_lahi_raaka_aineista_tuotteiksi_keuruu_saarijarvi


Jaa tapahtuma:

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Kehittämisyhtiö Keulinkin asiantunteva ja osaava henkilöstö palvelee yrityksiä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa aina yrityksen perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Keskusaukio 3
42700 Keuruu
Puh. 0400 342 915
keulink(at)keulink.fi

Olemme tavattavissa pääsääntöisesti

ma-pe klo 8.00-16.00
palvelemme tarvittaessa
myös toimistoajan ulkopuolella.
Kehittämisyhtiö Keulink Oy