Kehittämisyhtiö Keulink Oy järjestää yhteistyössä TE-palveluiden ja muun kumppaniverkostonsa kanssa  suurrekryn, joka tällä kertaa pidetään tiistaina 29. lokakuuta 2019 klo 13.00 alkaen Keuruun seurakuntakeskuksessa.

Meillä on kokemuksia jo useista kymmenistä ns. suurrekryistä, joiden tarkoituksena on yritysten ja työvoiman kohtaamisen edistäminen sekä koulutusvaihtoehtojen esiin nostaminen.

Rekryyn voivat osallistua työllistäjinä kaikki ne yritykset, joilla on avautumassa tai avoinna työpaikka, josta työn vastineeksi saa palkkaa (=määräaikainen, osa-aikainen, vakituinen…. sekä yrittäjäpaikka). Tule rohkeasti rekrytoimaan! Paikalla on runsaasti työtä etsiviä työnhakijoita ja potentiaalisia yrittäjähenkilöitä: esim. maaliskuulla järjestämässämme rekryssä oli paikalla reilusti yli 200 työnhakijaa.

Täällä yrityksen ja työnhakijan on helppo kohdata, ovathan kaikki osapuolet kootusti paikalla ja keskusteluille on varattu hyvin aikaa. Osallistujille jaetaan myös paperinen avoimien työpaikkojen lista, joten tieto työvoimatarpeesta tavoittaa työnhakijat.

Rekryistä on hyvät kokemukset: Työnhakijat ja yritykset ovat löytäneet toisensa ja työllistymisiä on syntynyt.

Varaamme maksutta esittelypöydän, tilaa esim. rollup -telineelle ja avitamme mielellämme muutenkin tarpeen mukaan.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: rekryjen vastuuhenkilö, Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n suunnittelija Ritva Pohjoisvirta puh. 041-544 2193 ritva.pohjoisvirta@keulink.fi

Comments are closed.