Nyt on aika tukea paikallisia yrittäjiä. Tässä listaa yrityksistä joilta voit hankkia tuotteita tai palveluja verkkokaupasta.

Jos haluat omat kauppasi tähän listaan, laita viestiä leila.piippa@keulink.fi

Polku.Guru, tarjoaa maastopyöräilyn intohimoa. Etsimällä uusia reittejä, vuokraamalla, opastamalla ja myymällä. Vuokrattavissa premium sähköavusteisia maastopyöriä ja muita pyöriä Keurusseudun alueella.

Kalevantuli kynttilät, kotimaiset käsintehdyt designkynttilät.

Triptek.eu Matkailijan verkkokaupasta löytyvät lompakot, matkalaukut, reput, lemmikkitarvikkeet, terveys ja hygieniatuotteet, lahjatavarat ja matkamuistot ym.

Printek Oy:n yrityksille suunnattu toimistotarvikeverkkokauppa, josta löydät mm. IT-tarvikkeet, paperit, turvakaapit, hygieniatuotteet, työvaatteet ja paljon muuta!

Sisustus Kaisu-Leena / Photo Kaisu-Leena. Suunnittelutyötä voi tehdä etänäkin: pintamateriaalisuunnitelma, kalustesuunnitelma, sisustuskonsultointi sekä tuotekuvauksia yrityksille.

Pappilan Pidot, lounasta, pizzaa ja a la cartea kotiin noudettuna tai kuljetettuna! Kuljetus Taajama-alueella veloituksetta ja taajama-alueen ulkopuolella sovitusti. Tilaukset numeroon 044 371 2531

Teletuote, antennitarvikekauppa

Veico Oy, puiset lahjatavarat, keittiötuotteet ja Muumi-tuotteet sekä yrityksille liikelahjat

Riihon Majatalon verkkokauppa, herkkuja ja lahjatavaroita

 

Comments are closed.